2004-10-09 Knarkfritt-galan 2004

Den 9 oktober 2004 arrangerade Kretsen mfl en releasefest för CD:n ”Knarkfritt” på Äpplet, Folkets Hus. På scenen stod diverse Umeå-artister, nämligen 6th Awakening, Johnny Glaas, Linda, OK Sam, Mona Roukachi, The Koo-Koo’s, Ninedee, Embracing, Foursome och Äälvsbyns stolthet Epik Pulse. Dessutom skedde en breakdanceuppvisning med Twisted Kids, en streetdanceuppvisning med Chaos och information kring säker sex kombinerat med kondomutdelning som vi tackar STD för! Arrangemanget var utan åldersgräns, helt drogfritt och med fri entré.

Under kvällen kom 700 besökare av vilka de hundra första fick varsitt exemplar av skivan. Fler delades även ut under kvällen. Tidningsartiklar ur Västerbottens Folkblad finns publicerade i Kretsens bildgalleri. KF Kretsen tackar alla som medverkat till ett lyckat arrangemang!

knarkfritt.jpg

Lämna ett svar