Många av KF Kretsens artister får gig!

Det går bra för föreningens artister och kulturutövare!

I augusti reser Ninedee och Chaos All Stars till Finland för en miniturne med 3 framträdanden, däribland Helsinki och Vasa. EMP, eldshowgruppen, uppträder först på Konstens Natt i Vasa, därefter i Luleå där de inviger festivalen Musikens Makt 20-21 augusti och därefter blir det Skellefteå, Piteå och Luleå i september.

Morganas Döttrar besöker även de Konstens Natt i Vasa och kommer även framträda på Sunset Park Festivalen i Umeå (som KF Kretsen själva arrangerar). Death Maze har nyligen avverkat Trästockfestivalen och spelar på hemmaplan 21 augusti och de är redan inbokade för ”Julslakten” i Söderhamn i December.

Nya plattor är också på väg: Johnny Glaas arbetar med nytt material och både Ninedee och Chaos All Stars planerar skivsläpp, liksom Zonaria senare i år.

Det ska sägas här att självfallet är KF Kretsen inte anledningen att allt detta händer då vi inte är ett skivbolag eller bokningsbolag, men vi stöttar våra artister på många olika sätt i deras utveckling och vi arbetar aktivt tillsammans för att stärka förutsättningarna för att våra aktiva kulturutövare ska få synas och höras!