Bussresa till Alternativfesten Sandviken

KF Kretsen/Uma Obscura anordnar en bussresa till ALTERNATIVFESTEN i Sandviken 9-11 november! Det är första gången som festivalen går av stapeln och den har inspirerats av Uma Obscura, vilket vi är oerhört glada för. Det blir en helg fullt av musik, konst, dans och spännande workshops och föreläsningar. Hela programmet finner ni på alternativfesten.se

Resan går från Umeå fredag 9 november och hem den 11 november. Under hemresan gör vi även ett stopp på det alternativa konstgalleriet Helsinglight i Jättendal, där vi bjuds på ett litet studiebesök! KF Kretsen subventionerar resan för våra medlemmar.

För er som vill följa med på denna grymma helg så har vi ett paketerbjudande som inkluderar resa och entré till festivalen, samt möjlighet att göra ett tillägg om 200 kr för er som vill bo i sovsal (medtag egen sovsäck/liggunderlag).

Bussen tar rutten från Umeå längs E4 ner till Gävle mot Sandviken, så om ni bor längs vägen och vill kliva på går det bra. Priset är dock detsamma.

Pris för medlemmar i KF Kretsen:
Resa tur och retur Alternativfesten inkl. tvådagars festivalbiljett: endast 600 kr!
(icke medlem: 800 kr)
Inklusive sovsal: 800 kr
(icke medlem: 1000 kr)

Info
Avresa: 9 november, 09.00
Matstopp Birsta för lunch. (mat ingår ej i priset).
Hemresa: 11 november, exakt tid meddelas resenärerna. Beräknad hemkomst ca 19.00
(med reservation för ev ändringar).

Boka plats
Anmäl ert intresse att följa med till oss genom att skriva ett mail till info (a) umaobscura.se eller använd kontaktformuläret. Vi behöver namn och ort, mail och helst även ett telefonnummer. Ni kommer då få information om hur ni betalar in avgiften. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

För er som vill bli medlemmar i KF Kretsen – kontakta oss så löser vi det! Medlemskap är kostnadsfritt.