2022-10-28 HalloweenKaraoke


Är du redo för en kväll i (scen)skräckens tecken? Det sägs att gränsen mellan de levande och de döda är som allra tunnast under denna tid på året och vad passar bättre då än att sudda ut gränsen mellan artist och publik med en karaokekväll? Kom till Zaion och fira Halloween med skrål, vrål och en och annan skål! Högtiden till ära kombinerar vi karaokekvällen med maskerad – vi välkomnar såväl ylande varulvar som artistimitationer med valfri ambitionsnivå!

Live på scenen uppträder Max Love och Rimmevik, som bjuder på örongodis från sina maffiga rap-ertoarer!

Förutom Halloween firar vi också att staden Umeå fyller 400 år. Med denna kväll vill vi sätta tonen för de nästkommande 100 åren, som vi hoppas ska kännetecknas av ett öppnare, mer demokratiskt kulturliv, där alla inte bara kan ta del av utan aktivt delta i kulturlivet. Så upp med er på scen – om ni vågar!

Inträde: 0:-
Åldersgräns: 18+
Tid: 21.00-02.00

Länk till eventet på Facebook hittar du HÄR

Arr: Kooperativet Tonkontroll i samarbete med KF Kretsen samt Zaion Bar&Restaurang. Med stöd från Umeå 400 och Kulturrådet.