2022-09-17 Reggaekväll på Zaion


På scenen:
– MAMMA DUNDER –
Mamma Dunder har etablerat sig som en av de mest energiska och livfulla liveakterna på den svenska reggaescenen. Det kommer bjudas på en virvelvind av ös och kärlek och ingen kommer lämnas oberörd eller orörlig!

– HARRYS TWEED –
Umeå-bördiga Harrys Tweed spelar sin egen version av psykadelisk rock-reggae, med rötter i såväl Dag Vag som Peps Persson är det svårt att stå still när dom börjar spela!

DJ:s på scenen:
– DJ JÄTTEN –
Jätten behöver nog vid det här laget ingen närmare presentation. Umeås scratchmästare med en skivback så djup att den rymmer allt möjligt – och omöjligt! Denna kväll kommer han gräva djupt i sin reggaesamling!

– MAX LOVE –
I Zaion-publikens ögon är Max Love nog mer känd som rappare, men han har sedan barnsben en stark passion för reggae. Den här kvällen kommer han att spela sina absoluta favoritlåtar ur genren – och vi är så hypade på att få höra vilka det blir!

Datum: Lördag 17 september
Tid: 21:00
Plats: Restaurang Zaion
Åldersgräns: 19 år
Entré: 100 kr

Facebook-eventet hittar du HÄR

Arr: Arrangeras av Kooperativet Tonkontroll i samarbete med Kulturföreningen Kretsen och Zaion Horn of Africa.