2022-03-02 KF Kretsens Kulturgille på Balder


Välkomna till ännu ett Kulturgille på Balder! Kulturföreningen Kretsen bjuder in medlemmar, samarbetsföreningar och allmänt kulturintresserade till att delta i detta samkväm på Restaurang Balder. Mingla, fika, ät, planera för framtiden och diskutera kultur i alla dess former.

Mat och dryck finns att köpa i restaurangen!

Kulturföreningen Kretsen är en ideell förening som bland annat verkar för att främja ett brett kulturliv.

Kvällens artist:
Andreas Wandegren har varit verksam som musiker och låtskrivare i många år. Till vardags spelar han i banden Dark Side Cowboys och Morlocks. Hans första soloalbum, En skugga bland skuggor, kom 2016 och möttes av fina recensioner. Strax före jul 2021 kom uppföljaren Kung av ingenstans. Musiken är ofta finstämd och mörk med skramliga utflykter. Där ryms influenser av såväl blues och southern gothic som jazz. Texterna är poetiska och behandlar egna och andras upplevelser av verkligheten och overkligheten. Kvällens tema enligt Andreas själv: ”Livet, döden, havet och döden”.

Välkomna!

Datum: 2 mars 2022
Plats: Restaurang Balder
Entré: Frivillig (rek. 50-200 kr) Swish till KF Kretsen.
Start: ca 19:30 (Balder öppet 11-21).

Här hittar du eventet på Facebook

Lyssna på Andreas Wandgren:

Arr: Kulturföreningen Kretsen i samarbete med Restaurang Balder. Med stöd av Umeå kommun och Kulturrådet.