2021-06-18 DJ-session med Liquid Sky

KF Kretsen och kulturföreningen Liquid Sky tar festen hem till dig via cyberrymden.
Dansa loss till en dynamisk DJ-session med tidlös elektronisk dansmusik.
Tryggt i ditt vardagsrum med nära och kära.

Kvällens DJ’s:
Bianca Maria (techno/hard techno)
Bianca Maria har haft gott om tid att fylla på musiksamlingen. Medan producenterna haft lika mycket tid att skapa fantastisk musik. Medan makthavare håller på att sabba chansen att släcka tillväxten, minimera utsläppen och djurförtrycket, att skapa en ekonomi i människors och naturens tjänst. Så förvänta dig ännu en rasande flod och några lugnvatten, genom landskap av skogar, städer, berg och dal, genom mörker och ljus, förtvivlan och hopp. Ledstjärnan är att sträva efter sådant som hon själv när en dröm att få dansa till.
Sedan 2016 ingår Bianca Maria i kulturföreningen Liquid Sky som ordnat fester i de flesta klubbvänliga lokaler i Umeå – och just nu innehar hon också ordförandeklubban. Dessutom är hon aktiv i klubben Dark Star, och tidigare även inom psytrance. Enstaka besök har också gjorts till städer i Finland och Sverige, liksom kryssningen Monday Bar.

Leo S
Leo S har en enkel hållning till sitt DJ:ande och arrande. Han spontanköpte ett DDJ-RB och sedan 2016 är det nästan alltid på, med allt som har med DJ:ande och fester att göra. Och finns väl ingen rakare väg till att lära sig PA-system än att bygga ett eget, vilket han och kompisen nu gör? Har vi tur så får vi kanske tillbedja det på någon fysisk fest snart. Minst sagt en bra början, för att vara en person strax över 20 år. Den här gången blir det techno åt det minimala hållet, och acid. Andra gånger har vi hört techno överlag, och gladare dance/house.

Jätten (juke/footwork)
Jätten har skapat elektronisk musik sen mitten av 90-talet och DJ’at sen början av 00-talet. Han har spelat runtom i skandinavien för elektronisk dansmusik och är en av grundarna till den uppskattade kulturföreningen Liquid Sky, som anordnat dansfester frekvent på Umeås krogar före pandemin. Han har hyllats av såväl P3 pop som tidningen Sonic och arbetat ihop med musiker från bland annat Japan, Jamaica och Australien. Denna gång kommer Jätten spela Juke/Footwork.
Juke är en snabb och komplex musik från Chicago som främst skapats för danstävlingar. En svettig, uppfriskande och upplyftande upplevelse såväl för dom som vill röra på fötterna eller bara låta hjärnan dansa med till de smattrande triolerna.

Datum: 18 juni 2021
Tid: 20:00
Ingen kostnad
Plats för streaming: Youtube
Frivillig entré: donationer till KF Kretsen till Swish: 123 374 75 24

SPELSCHEMA
20:00 Leo S
21:00 Bianca Maria
22:00 Jätten

Arr: Liquid Sky i samarbete med KF Kretsen. Med: stöd från Kulturrådet och Umeå kommun.

Klicka här för att komma till eventet på Facebook.

Lyssna på Bianca:

Bianca på Soundcloud

Lyssna på Jätten:

https://www.mixcloud.com/DJ_Vaenlig/