2010-10-14 Vemodsvisor på Pipes

”Solen sjunker och löven faller, då höstmörkret närmar sig med smygande steg samlas vi i värmen för att med vemod se tillbaka på en sommar som flytt och den bistra vinter som väntar runt hörnet.

På Pipes of Scotland den 14e oktober för att gott sällskap avnjuta de allra
vackraste vemodssångerna!”

Live i lokalen framträdde Andreas Wandegren (Uppsala)

samt

Samt en tillfällig trio bestående av bröderna Dodd och Roland Johansson samt Bert Breuker som tar sig an gammalt svenskt vemod som Dan Andersson och Nils Ferlin

Under kvällen strömmar vemodsvisor ur högtalarna med artister som:

Suzanne Vega, Leonard Cohen, Tom Waits, Nick Cave, Thåström, MAritza Horn, Pink Floyd, The Doors, Morrissey, The Cure, Freddie Wadling, Dan Andersson, Nils Ferlin, Janis Joplin, Kate Bush, Billie Holliday, Edit Piaf, Nina Simone, Cranberries, Björk, Siouxsie, Cornelis Wreeswijk, Madeleine Peyroux, Vysotskij, Kjell Höglund, Laleh, Joan Baez, R.E.M, Wolfsheim, Smashing Pumpkins, Depeche Mode, Anna Ternheim, Lisa Ekdahl, Lycke Li, Sophie Zelmani, Eva Cassidy, Assemblage 23, ”Les Miserables”, Johnny Cash, 16 Horsepower, Woven Hand m.fl

Live i lokalen Andreas WandegrenUnder kvällen strömmarvemodsvisor ur högtalarna med artister som:

Suzanne Vega, Leonard Cohen, Tom Waits, Nick Cave, Thåström, MAritza Horn, Pink Floyd, The Doors, Morrissey, The Cure, Freddie Wadling, Dan Andersson, Nils Ferlin, Janis Joplin, Kate Bush, Billie Holliday, Edit Piaf, Nina Simone, Cranberries, Björk, Siouxsie, Cornelis Wreeswijk, Madeleine Peyroux, Vysotskij, Kjell Höglund, Laleh, Joan Baez, R.E.M, Wolfsheim, Smashing Pumpkins, Depeche Mode, Anna Ternheim, Lisa Ekdahl, Lycke Li, Sophie Zelmani, Eva Cassidy, Assemblage 23, ”Les Miserables”, Johnny Cash, 16 Horsepower, Woven Hand m.fl