2010-07-26 Musik i rådhusparken

Musik i rådhusparken”

plats: Rådhusparken, Umeå
Fri entré
start ca kl 13.00

JamoJamo Arts Umeå och The Lab presenterar ” måndag den 26 Juli kl 13-16-00. Afrikansk Dans workshop kl 14.00 , Dansuppvisning med JamoJamo Young och live-upprtädande av Maketo Matti Haikarainen Svantesson , T.R.O Dan Hassanein Riado Mou och sist men inte minst Diego

Jamo Jamo Arts

– Västafrikansk musik och dans. Jamo Jamo Arts bjuder på högkvalitativa musiker som underhåller och en glädje som smittar av sig till publiken. I truppen finns också de unga dansarna i Jamo Jamo Young.

arr: JamoJamo Arts Umeå och The Lab
i samarbete med KF Kretsen, Arrangemangsgruppen Umeå City & Kulturens Bildningsverksamhet

JamoJamo Arts Umeå och The Lab presenterar ”Musik i rådhusparken” måndag den 26 Juli kl 13-16-00. Afrikansk Dans workshop kl 14.00 , Dansuppvisning med JamoJamo Young och live-upprtädande av Maketo Matti Haikarainen Svantesson , T.R.O Dan Hassanein Riado Mou och sist men inte minst Diego