2008-06-14 Visionsfestivalen

Visionfestivalen 2008 – Årets mångkulturella festival!

Teater, konst, dans och musik!
14 juni kl. 11-24
Idun, Folkets Hus, Umeå

Visionfestivalen 2008 är en endagsfestival fylld av teater, konst, dans och musik! Paradise City Crew är en projektgrupp som startades 2006 för att anordna teaterföreställningen Paradise City. Gruppen fortsatte efter en lyckad teater och gick vidare mot nya mål 2007 med Visionfestivalen. Festivalen genomfördes under hösten med många positiva röster.

Under årets festival får du möta musikgrupper som VISION, Thingvellir, Scumkill, Dead end, Backwoods, Lowlife, Maketo, Lualas, The Septima Orchestra, Vintages och många fler! Paradisecity Crew presenterar teatern ”Ett vinnande koncept” och du får se konst i form av fotoutställningar, smycken, second hand-modevisning och invandrarföreningen PREI visar dans och konst m.m.

Festivalen arrangeras av Paradise City kultur och samhälle i samarbete med KF Kretsen, Kulturcentrum för barn och unga, Umeå Teaterförening och Studieförbundet Bilda.