Kulturjobb finnes! KF Kretsen söker samordnare

Kulturföreningen Kretsen söker verksamhetssamordnare

OBS! TJÄNSTEN ÄR INTE LÄNGRE SÖKBAR!

 

Ja, du läste rätt! I en tid där kulturarbetsmarknaden minst sagt är kärv så utvecklar Kulturföreningen Kretsen verksamheten och nyanställer! Läs mer om du söker jobb i kultursektorn och tror dig ha de egenskaper vi söker…

Om oss
KF Kretsen är en kulturförening i Umeå som startade 2003/2004 och har växt år för år. I dag driver vi en bred medlemsförankrad kulturverksamhet som uppbär årligt verksamhetsstöd av Umeå Kommun. Vi har en överlag ung profil och värnar om såväl bredd som subkulturer i Umeå. Vi har lokaler, producerar kulturarrangemang och en alternativkulturfestival, hyser kulturaktörer och kreatörer och mycket mycket mer. Vi har även ett starkt folkbildningssamarbete med Kulturens Bildningsverksamhet. Verksamheten har växt sig så stor att vi nu behöver förstärka personalstyrkan.

Vi söker
Vi söker en verksamhetssamordnare.
Dina uppgifter blir att agera ”spindel i nätet” i verksamheten. Du samordnar det som händer i verksamheten, sköter den löpande driften och den centrala administrationen och du finns med i projekt, kulturarrangemang och löpande verksamhet som en resurs för våra medlemmar.

Vi är öppna för vem som helst över 18 år att söka tjänsten. Vi ser gärna en yngre sökande men vi är absolut inte negativa till dig som har lång erfarenhet i arbetslivet om du har rätt kvalifikationer!

Vi ser gärna följande egenskaper och kompetenser hos en sökande:

  • Umeåbo eller villig att bli Umeåbo då vi behöver närhet och flexibilitet
  • Erfarenhet av kulturområdet och gärna ett bra nätverk
  • God fysik (då visst arbete sker i fält på kulturarrangemang)
  • Viss erfarenhet av ekonomihantering och administration
  • Viss erfarenhet av att skriva, söka och redovisa projekt
  • God förmåga att föra sig i tal och skrift, svenska och engelska
  • Datorvana och gärna erfarenhet av bildbehandling
  • Viss erfarenhet av att leda andra, även i grupp
  • Föreningslivserfarenhet och gärna erfarenhet av kulturarrangemang och festivalproduktion
  • B-Körkort

Personliga egenskaper kommer att väga tungt i bedömningen då det är ett socialt mål, ett verksamhetsmål vi strävar att uppfylla.

Viss teknisk kunskap om ljud och ljus är ett plus
Fotokunskap, video/film-kunskap och att ha arbetat med grafisk formgivning är ett plus

Du får gärna ha utbildat dig inom området men vi ser det definitivt inte som ett krav. I den här branschen är vem man är och hur man arbetar långt viktigare än vilken skola man gått…  Skicka ditt CV och ange gärna referenser till:

info (a) kretsen.org
Skriv ”ansökan om tjänst” i meddelandefältet

Vi kommer att anställa på visstid/deltid och till en början tidsbegränsat, tills vi ser hur det utvecklas. Vi har kollektivavtal. Tillträde enl ö.k.

Vi tillsätter tjänsten när vi funnit den rätta personen. Sista ansökningsdatum är 20 februari.
Vi förbehåller oss rätten att INTE svara på alla inkommande förfrågningar men vi kommer att försöka. Har du inte hört av oss innan 1 mars betyder det tyvärr att du sannolikt inte fått jobbet. Vi sparar alla ansökningar för möjliga framtida rekryteringsbehov.