Stöd Kretsen!

”Vi behöver inte fler strategier och fler eldsjälar – vi behöver resurser att göra fler drömmar till verklighet. ”

Det finns massor av sätt att stödja KF Kretsen och nedan ger vi några exempel:

Privatpersoner:

Ni som tycker att KF Kretsen har bra verksamhet, idéer eller bara allmänt är en rätt cool förening, bli medlem redan i dag! Som stödmedlem/passiv medlem åtar ni er ingenting och medlemskap är gratis. Anmäl er här på hemsidan.

Vill ni dessutom engagera er i föreningen, har ni idéer så kanske just ni blir en av föreningens aktiva! Vi söker de som brinner för kulturen!

Företag:

Vi samarbetar gärna med företag kring spännande idéer och arrangemang.

Vi kan arrangera, fixa er underhållning till firmafesten, hjälpa er med marknadsföring eller annat.

I utbyte ser vi gärna att ni stöttar oss som sponsor. Kultursponsring är ett snabbt växande fenomen i samhället då allt fler företagare upptäcker styrkan i att samarbeta med förenings- och kulturlivet!

Tänk efter själva… hur mycket i er vardag är inte kultur? Nästan allt utgår från kulturuttryck: musik, bild, konst, media, ljud, dans, liv, reklam osv. Synergieffekterna mellan näring och kultur är oerhörda. Kontakta oss så får ni veta mer om hur vi kan samarbeta!

Annonsörer:

Våra samarbetspartners kan också nyttja vår hemsida för att annonsera. Kontakta oss för mer information.

Kommun, offentlig förvaltning:

KF Kretsen har lång erfarenhet av arrangemang och projektutveckling. Vi har många referenser att ge och vi hoppas att ni vänder er till oss i frågor som rör kultur, ungdomar, utveckling eller bara i allmänhet för att lära känna oss bättre! Ni är alltid välkomna att hälsa på oss och få en presentation!

Vi hoppas att ni ser värdet av en kulturförening som KF Kretsen och stöttar oss med det ni kan.

Skänk gåvor:

Det ni ser som skrot kanske är guld för oss… Vi kommer gärna och tittar innan ni byter ut datorparken, kontorsmöblerna eller slänger den där gamla högtalaren.