2014-07-14 Sommarkul med Crave, Extrakt & The Basterd

sommarkul2014-07-14_web

Måndagen den 14 juli fortsätter vi Sommarkul i Döbelns park med en spelning av det hårdare slaget. En vardagskväll fylld till bredden med tung musik. Banden som står på scenen denna gång är:

 

The Basterd
19.00

”En band som gjort många ovetande överraskade då deras inspiration smittat av sig på publiken så till den grad att denna semisnabba 70 och 80-talsdoftande rocken bjudit in till allsång. The Basterd står inte på scenen så ofta, men när de väl gör det bjuds det på massivt gung som får även den tröttaste typen i folkhavet att få svårt att sitta still.”

 

Extrakt
19.40

”En fast och stadig, obekväm, skarp och plågsam stämning kommer hålla ett järngrepp om parken medan ett kompakt mörker väver en tät dimma över det grymma landskapet som en gång var Umeå. Med ett friskt och kraftigt läte hörs ett elakt, ansträngt vrål genom den redan påfrestande sommarnatten och upp på scenen stiger tre stela individer som med en brysk framtoning vänder på er uppfattning om vad hård musik faktiskt innebär.”

 

Crave
20.20

Metalbandet Crave levererar snabba riff som tagna från gamla Iron Maiden-inspelningar som aldrig släpptes. Med snygga gitarrmelodier tillsammans med sångaren Jonas Lindgrens fantastiska sångteknik så skapar de en energisk atmosfär som får den mest kräsne dödsmetallaren att dra på smilbanden. Det här är riktigt bra och det vill ni inte missa!

 

När: Måndagen den 14 juli 2014

Tid: 19.00 – 21.00

Var: Döbelns park, Umeå

Arr: Kulturföreningen Kretsen och Kulturens Bildningsverksamhet tillsammans med Sovereign Productions, Nöjesproffs och 4sound.