2011-10-21 Assassin + support

Det tyska thrashbandet Assassin spelade flitigt med storheter som Kreator, Sodom och Destruction på det glada 80-talet, men nådde aldrig de stora massorna, och lade ner efter 2 plattor. Sen dess har de blivit kultförklarade och återförenade i början av 2000-talet.

Det är första gången de spelar på svensk mark och till sin hjälp har de lokala talangerna Witches’ Coven som blivit uppgrävda ur underjorden förra veckan då de blev veckans band borta på Fenriz blogg.

Vidare, hela vägen från Södertälje kommer ett nytt hopp i thrashsvängen som heter Exekutor, som släppte en ball demo i våras och en ny kommer finnas tillgänglig redan innan spelningen.

 

När: 21 oktober 21.00-02.00

Var: Scharinska

Arr: Ume-Metal tillsammans med Kulturens, Kontaktnätet och Kretsen, med stöd av 4sound