2011-09-08 Höstens första kulturlunch

Under hösten står Kulturföreningen Kretsen som värdar för de månatliga kulturluncharna som blivit så populära under våren. Den första går av stapeln nu på torsdag den 8:e september. Till denna första tillställning har Fredrik Lindegren, konstnärlig ledare för Umeå 2014 lovat att dyka upp igen så vi får prata mer kulturhuvudstadsfrågor med honom. Sen kommer även Tomas Nilsson, Umeå C, att berätta om vad som händer i stadskärnan i höst.

Som vanligt köper man sin lunch på TC, Umeå Folkets Hus, och tar sedan med sig den ned till Ägir där vi äter och samtalar.

Tid: 11.30-12.30

Plats: Ägir, Umeå Folkets Hus

Arr: KF Kretsen

 

Kulturluncherna är öppna för alla som har ett intresse av lokala och globala kulturfrågor, men för att göra det så smidigt som möjligt för UFH så ber vi er att skicka en anmälan till kulturlunch@kretsen.org så de vet hur mycket kaffe och stolar som behövs.