2011-06-20 Invigning av sommararrangemangen i Rådhusparken

plats: Rådhusparken
fri entré
start klockan 19.00

På scen står Strongheart, Cemi Istari, Squeezebox och DJ Vänlig & Jim

SQUEEZEBOX
Ett band med mycket spelglädje och känsla som de mer än gärna delar med sig av. Med engagemang och lust spelar de sin egen musik med en tydlig grund i folkmusiken och visan men även med klara influenser av rock och pop. I sånger på engelska och svenska lyfts både text och musik fram i låtar som sträcker sig mellan vackert och vemodigt såväl som upplyftande och muntert.

STRONGHEART
Med rötter i bla Umeå och Nordmaling är Strongheart en av nykomlingarna i Umeås musikflora. Bandet har funnits sedan 2009 och spelar rock, såväl eget material som covers.

CEMI ISTARI

Med både eld och ljus som sina element skapar de en magisk upplevelse. Cemi Istari är en performancegrupp bestående av fyra personer från Umeå. Fokus ligger på levitationsstick, ett redskap som ger betraktaren en illusion att det svävar. Utöver det använder Cemi Istari andra redskap och sina kroppar för att få fram den rätta stämningen på scen.

DJ VÄNLIG
DJ-set med DJ Vänlig, uppbackad av Jim Barret på Digeridoo och Muslaban på akustisk bas.
Läs mer om artisten på upSwedens hemsida

Arr:  KF Kretsen och Kulturens Bildningsverksamhet, i samarbete med UpSweden och 4Sound