Nattskog till jul!

KF Kretsens ljusinstallation ”Nattskog” i Umeå Höstljus av konstnär Kai Reichwaldt (för full cred-lista se tidigare poster) blev så uppskattad att den toppar Umeå Kommuns omröstning om bästa installation! Vidare har det beslutats att ”Nattskogen” ska få lysa i Döbelns Park fram till årsskiftet. Grattis Kai och alla medverkande till detta hederssamma beslut från Umeå Kommun.

Sedan starten av Höstljus-festivalen 2005 har KF Kretsen bidragit med fyra olika ljusinstallationer, alla med idébasen hos subkulturerna i Umeå. KF Kretsen vill även med detta visa på vikten och betydelsen av att det finns nya kulturföreningar som törs, vill och verkar för att möjliggöra för nya och annorlunda kulturuttryck och aktörer att få synas, verka och ges resurser att förverkliga visioner.

Vi ser redan fram mot Umeå Höstljus 2011!