2024-10-26 Punkskola


Drömmer du om att spela i band men vågar inte riktigt ta steget? Sitter du hemma på kammaren och nöter Green Day- eller Ramones-låtar tills du driver föräldrarna till vansinne? Är du ung och nyfiken på låtskrivande eller t o m spela live inför publik. Då är Pipelines Punkskola något för dig!

Ledare:
Ledare för Punkskolan är bekanta ansikten på Pipeline Sundsvall. Theresa Bystedt och Thomas Björling har spelat i olika band i en herrans massa år, och även om de har gjort musikaliska utflykter till både rock, metal och pop, så började allt med punken i de tidiga tonåren, som totala nybörjare. Kom och häng, fika, ställ frågor, lyssna, spela – så kommer du snabbt att förstå varför punken är den perfekta inkörsporten till allt som rör alternativ musik.

Inga förkunskaper krävs. Ju mindre du kan desto bättre! Åldrarna 13–17 år kommer att prioriteras.

Beskrivning, idé och syfte
Det är viktigt att trösklarna är låga för deltagarna och inga förkunskaper kommer krävas förutom att man har ett intresse för punk eller punkens anda, dvs att alla kan och skall ges möjlighet att prova på att spela och träffa likasinnade oavsett vem man är. Vårt mål är att hitta deltagare som vill repa några gånger under hösten och slutligen framföra minst en låt live på Hamnmagasinets scen någon gång i december. Prel. 13 eller 14 december.

När och var?
Lördag 26 oktober kl. 12.00-18.00 på Hamnmagasinet Ungdomens Hus. Vi bjuder på fika, frukt och snacks under dagen. Punkskolan är avgiftfri.

Anmälan och frågor
Antal deltagare: Begränsad. Max 15 st.
Skicka namn, ålder och mobilnummer till danne@kretsen.org. Sök nu! Sista anmälningsdag 18 okt.

Vid frågor kontakta någon av nedan personer.
Danne Berggren 070-678 52 03
Putte Berglund 070-564 57 18
Lucas Claeyssens 070-757 97 93

Arr: KF Kretsen i samarbete med Pipeline och Hamnmagasinet Ungdomens Hus. Med stöd av Region Västerbotten.