2019-05-17 Kardinal Synd släpper ny skiva.


Kulturföreningen Kretsen och KARDINAL SYND bjuder i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet  in till fest för att fira Kardinalens nya skiva ”Andrahandssorteringen”, släppt 3e maj via Second Class Kids Records. Platsen är Studion, Umeå Folkets Hus, och Kardinal Synd spelar naturligtvis live under aftonen och gästas dessutom av två fantastiska akter:

Vi heter JA (Umeå)
Från gatan kom Vi heter JA! Stökiga, akustiska och kompromisslösa. Med blå kalsonger, Tage Erlander och tre korta steg blir allsången total. Ingen undkommer kärleken, kramarna och värmen när Vi heter JA! möter sin publik.

N:a Hospitalet (Luleå)
Lulepunksen har svårt att slita sig från Kardinal Synd och förbandar tveklöst ännu en gång. Det blir fullt ös = punkrock hela vägen!

100:- i inträde. Betalas med kort i dörren. Kontantfri entré och bar men vill ni shoppa merch så går det bra med Swish eller cash. Eftersom det säljs alkohol på evenemanget så är det 18 år fyllda som gäller för att komma in.